Letöltések

Itt olyan programokat tölthetsz le amik hasznodra válnak a minden napjaidban (pl.:webszerkesztők,böngészők,E-mail meg stb.)!
Töltsd le a neked tetsző programokat ingyen!


HTML:


Macromedia Dreamweaver  - 
Egy kiváló HTML segédeszköz, minden érvényes technológia támogatásával, WYSIWYG-felülettel, gyorsgombokkal, rengeteg hasznos funkcióval. Az egyik piacvezető!


HTML-Mankó  - 
Magyar fejlesztésű, ingyenes kód-alapú weblapszerkesztő program. Főbb szolgáltatásai: Kényelmesen szerkeszthető vele: Html, JavaScript, PHP , XML , CSS és TXT állomány is szintaktika-kiemeléssel. A munkát lényegesen megkönnyítő "Bal eszköztár, végtelen visszavonási lehetőség, weblap, keretlap, letöltési listaoldal tündérek, FTP-kliens állományok feltöltésére, ékezetírás stb.Böngészők:


Mozilla Firefox (magyar)  - 
Ingyenes, új generációs, innovatív, biztonságos webböngésző a mozilla.org-tól. Segítségével bármely más böngészőhöz képest gyorsabban, biztonságosabban és hatékonyabban látogathatjuk meg a weboldalakat. A beépített füles böngészés, felugró ablak tiltás, reklám blokkolás, biztonsággal kapcsolatos beállítások és számos más fejlesztés teszi egyedülállóvá.


Microsoft Internet Explorer (magyar)  -
A legnépszerűbb webböngésző-csomag 6-os verziójának magyar kiadása. (a letöltőt tükröztük - Windows 95-ön nem fut)


Opera (magyar)  - 
Kicsi, és nagyon gyors böngésző WAP, CSS, Java, JavaScript és SSL (2.0, 3.0, TLS 1.0) támogatással. Több ablakban böngészhetsz vele a Neten, minden ablaknak saját beállításai lehetnek. Kiválóan használható, gyorsan dolgozik. A szoftverbe e-mail, News, Flash és üzenetküldő támogatást is építettek.Csevegés:


Skype  - 
Internetes telefonálásra való kitűnő program, az eredeti Kazaa fejlesztőitől. Szóban beszélhetünk a Skype programot használó barátainkkal, remek a hangminőség és a programnak a tűzfal sem akadály! Az új verzió kiváló minőségű videotelefonálásra is képes. Magyarul is tud!


MSN Messenger/7.5 (magyar)  - 
Az egyik legnépszerűbb ingyenes internetes kommunikációs szoftver, ahol cseveghetünk hagyományosan írásban, élőszóban, webkamerával videotelefonálhatunk is. Lehetséges a több résztvevős konferencia-beszélgetés, a közös online játék, a rezgő hívásjelzés, animációk küldése.E-mail:


Mozilla Thunderbird (magyar)  - 
Ingyenes, nyílt forráskódú, magyar nyelvű levelező, a Mozilla levelezőkomponensének új változata. A cél több platformon működőképes, önálló levelezőprogram megalkotása volt. Célközönsége olyan felhasználó, aki Firefoxot használ, és olyan Mozilla-alapú levelezőprogramot szeretne, amely jól együttműködik a böngészőjével. Kisebb és gyorsabb, mint a Mozilla Levelező, ráadásul felhasználói felületét is áttervezték a könnyű használhatóság szempontjainak figyelembe vételével.


Eudora  - 
Az egyik legnépszerűbb, hagyományos email-kliens. Szép a felülete, ami ugyanakkor testreszabható, könnyen kezelhető. Színkódos, jól kezeli a tárolt leveleket, lehet vele keresni. Több email címet is egyszerűen kezel. Szűrőket, címtárat természetesen tartalmaz.Letöltés-vezérlő:

Free Download Manager  - 
Ingyenes letöltésvezérlő, letöltés-gyorsító, amellyel folytathatjuk a megszakadt letöltéseket, egy helyen láthatjuk, kezelhetjük a letöltött fájlokat, és amely képes együttműködni Internet Explorer, Mozilla vagy Opera böngészőkkel is.


Download Accelerator Plusz 
Letöltés-vezérlő, amellyel a gyártó szerint 300%-os sebesség növekedést érhetünk el! Képes továbbá a megszakadt letöltések folytatására, az adott fájl mást szervereken is megkeresi, a gyorsabb letöltés érdekében. Támogatja a proxykat, képes beépülni a Netscape-be és az Internet Explorerbe! Több szálon tölt le, így még az azt nem támogató szervereknél sem szakad meg a letöltés.
HTML-segéd:


HTML Spy  -  Ez a derék kis programocska képes lehívni egy adott URL-ű oldalt kicsinyke kis szövegszerkesztőjébe HTML kódként. Mivel itt a kód nem hajtódik végre, szabadon lehet elemezgetni, miféle turpisságot építettek bele. Gombnyomásra meg lehet tekinteni az oldal Header-jét is, amiből megtudható a tároló szerver némely adata, és a HTTP protokoll verziója.

Absolute Html Compressor  - 
Könnyen kezelhető HTML-tömörítő, amelynek használatával a weboldal nem változik, a mérete viszont csökken, is sokkal gyorsabb lesz a letöltése. A csomag tartalmazza a magyar nyelvű kiegészítést!
Figyelem!Ez az oldal a DeszignPlusz aloldala!
Oldalmenü
Naptár